Vážení zákazníci, dovolujeme si Vás upozornit, že od 19.9.- 4.10. budeme mít dovolenou a objednávky budou vyřizovány jednou za 2-3 dny. Prosíme tedy o trpělivost s vyřízením.  Tým ZuzaDesign

Hodnocení obchodu

5,0 58 hodnocení
Přidat hodnocení
5
57x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
MB Avatar autora Martin Brabec | 11.8.2020
Dne 10. 7. 2020 jsme měli náš velký den ????‍❤️‍????‍???????????????????????? Oslovili jsme ZuzaDesign a nemůžeme si na nic stěžovat. Komunikace byla příjemná a velice vstřícná. Dlouho jsem se nesetkal s tak pozitivním přístupem přesto, že se prováděla drobná změna po prvním návrhu. Nebyl žádný problém a vše, pozvánky, kartičky s veršem o darech, jmenovky na stoly, nálepky, obálky i program, přišlo v krásném balení a rychle. Měli jsme určitou představu a ta byla naprosto dokonale splněna ???????????? Doporučujeme všem a děkujeme ☺️????????????
DZ Avatar autora Dagmar Zdráhalová | 10.8.2020
Drobne obavy z online objednani svatebnich oznameni a doplnku byly naprosto zbytecne.Pani Zuza jednala velice vstricne a mela se mnou trpelivost.Jeji prace se libila mne i nastavajicimu.Timto velice dekuji.
K Avatar autora Karolína | 7.8.2020
Mnohokrát děkujeme! Objednali jsme pro synovce muchláčka a hryzátko. Obojí je moc krásné a kvalitní. Navíc velmi rychle dodáno. Určitě doporučujeme!
JT Avatar autora Jana Tomasova | 5.8.2020
???????????? Klobouk dolu! Bleskove sodani! Krasne zbozi!!! Dekuji moc
MG Avatar autora Markéta Greňová | 3.8.2020
Doporučuji!! Krása! Komunikace skvělá, rychlé doručení, naprostá spokojenost.
M Avatar autora Michaela | 24.7.2020
Děkujeme moc za skvělé svatební oznámení, které je pro naši vatbu to "pravé ořechové", jak se říká. Mohu jen doporučit. Parádní komunikace, rychle zpracování a skvělé balení včetně detailů. ????????
K Avatar autora Kristýna | 9.7.2020
Nádherné zpracování svatebního oznámení. Ve skutečnosti vypadá ještě lépe! Skvělá a rychlá komunikace. Mockrát dekuji a bez debat všem doporučuji :)
I Avatar autora Ivana | 5.6.2020
Nádherné oznámení, rychlé doručení a skvělá komunikace. Moc děkuji a doporučuji všem:)
M Avatar autora Monika | 2.6.2020
Úžasně zpracované oznámení, skvělá komunikace a bleskové dodání ! Mohu jen doporučit????
S Avatar autora Sabina | 29.5.2020
Objednala jsem si svatební oznámení, jedine co muzu říct je perfektní, krásný papír úžasně to vypadá a za úžasnou cenu a rychlé dodání. Jsem z toho velice nadšena. Tak ještě jednou mockrát děkuji a vřele doporučuji ????
MH Avatar autora Michaela Holečko | 25.5.2020
Krásné plenky a rychlé dodání. Příjemná komunikace ????
L Avatar autora Lucka | 18.5.2020
Krasne a unikatni produkty/zbozi
Avatar autora Petra Červinková | 18.5.2020
Doporučuji! Nádherná práce, skvělá komunikace, rychlé dodání :)
ZT Avatar autora Zuzana Tomaňová | 11.5.2020
Nádherné oznámení, výborná a rychlá komunikace! Moc děkujeme
J Avatar autora Jana B. | 11.5.2020
Krásná svatební kniha, hezčí jsem nikde neviděla :)
IM Avatar autora Izerová Martina | 7.5.2020
Ač jsme v době covidu-19 měli horší komunikaci, pozvánky i plakát jsou TOP. Jsem nad míru spokojená, přesně tak jsem si to představoval. Moc děkuji
T Avatar autora Terka | 23.4.2020
Naprosto úžasný věcičky přišly dneska ráno,sem z toho naprosto unešená,dokonce i rychlé dodání,takže určitě doporučuji!!! ❤️
K Avatar autora Klára | 30.3.2020
Výborná komunikace, rychlé dodání a překrásná kvalitní oznámení. Mockrát děkuji, jsme nadšení!! ????
L Avatar autora Lenka R. | 21.2.2020
Skvělá domluva a vstřícnost. Oznámení krásné, precizní a vzhled před rozbalením bezkonkurenční. Naprostá spokojenost. Moc děkuji :)
T Avatar autora Tereza | 21.2.2020
Nechali jsme si vytvořit oznámení a další dekorace v souvislosti se svatebním oznámením. Oba jsme nadšení, komunikace, doba zpracování, vše na jedničku. A oznámení? Tak to je překrásné. Tímto moc děkujeme ????

Stránka 1 z 3 , položek celkem: 58