Hodnocení obchodu

5,0 65 hodnocení
Přidat hodnocení
5
64x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora Martina | 19.2.2021
Moc děkujeme za velmi příjemnou spolupráci. Nechvávali jsme si udělat svatební oznámení, komunikace byla velmi rychlá, návrhy změn bleskově zapracovány a přístup velmi vstřícný. Balíček s pozvánkami dorazil velmi rychle, vše bylo krásně zabalené. Děkujeme moc!
K Avatar autora Katarína | 2.2.2021
Veľmi krásne oznámenia. Doručenie bolo veľmi rychle. Jednanie veľmi prijeme. Krásne zabalené. Prajem veľa šťastia do budúcna
L Avatar autora Lenka J. | 25.1.2021
Svatební oznámení je překrásné, zpracováni top????. Komunikaci take hodnotim velmi kladne, doruceni v nasem pripade bleskove. Dekuji, dekuji, dekuji
LH Avatar autora Leo Huang | 23.1.2021
Rozhodne doporucuji Zuzku na cokoliv, co je spojene se svatebni grafikou. My si u ni delali svatebni pozvanky a jsou bozi. Dekujeme Zuzce za super navrh, individualni pristup a velkou davku trpelivosti s nasimi neustalymi zmenami :-)
EU Avatar autora Eliška Uhrová | 21.1.2021
Dekujeme moc Zuze za perfektni a bleskovou komunikaci. Preklad do nemciny pro ni nebyl zadnym oriskem! Navrh oznameni prisel temer omazite! Moc mile jednani, krasne designy a spolehlivost to jsou hlavni prednosti zuzadesignstoru zarucujici kvalitu a spolehlive zakazniky. Zuzadesignstore davam 13 bodu z 10! Dekujeme! :-*
AC Avatar autora Andrea Ch. | 17.1.2021
Vše v naprostém pořádku a doporučuji. Objednávku jsem dělala dost pozdě a říkala si, buď se to stihne nebo ne. Vše nakonec proběhlo nečekaně rychle, komunikace úžasná, vyřízení bleskové, oznámení je krásné a krásně jednoduše zabalené. Rozhodně to nebyl náš poslední nákup.
LC Avatar autora Leona Chuchmová | 21.10.2020
Absolutní spokojenost! :-) oznámení překrásné, milé a rychlé jednání. Krásné zabalení balíčku + dárek, to byla jen třešnička na dortu. Moc děkujeme a určitě doporučujeme :)
MB Avatar autora Martin Brabec | 11.8.2020
Dne 10. 7. 2020 jsme měli náš velký den ????‍❤️‍????‍???????????????????????? Oslovili jsme ZuzaDesign a nemůžeme si na nic stěžovat. Komunikace byla příjemná a velice vstřícná. Dlouho jsem se nesetkal s tak pozitivním přístupem přesto, že se prováděla drobná změna po prvním návrhu. Nebyl žádný problém a vše, pozvánky, kartičky s veršem o darech, jmenovky na stoly, nálepky, obálky i program, přišlo v krásném balení a rychle. Měli jsme určitou představu a ta byla naprosto dokonale splněna ???????????? Doporučujeme všem a děkujeme ☺️????????????
DZ Avatar autora Dagmar Zdráhalová | 10.8.2020
Drobne obavy z online objednani svatebnich oznameni a doplnku byly naprosto zbytecne.Pani Zuza jednala velice vstricne a mela se mnou trpelivost.Jeji prace se libila mne i nastavajicimu.Timto velice dekuji.
K Avatar autora Karolína | 7.8.2020
Mnohokrát děkujeme! Objednali jsme pro synovce muchláčka a hryzátko. Obojí je moc krásné a kvalitní. Navíc velmi rychle dodáno. Určitě doporučujeme!
JT Avatar autora Jana Tomasova | 5.8.2020
???????????? Klobouk dolu! Bleskove sodani! Krasne zbozi!!! Dekuji moc
MG Avatar autora Markéta Greňová | 3.8.2020
Doporučuji!! Krása! Komunikace skvělá, rychlé doručení, naprostá spokojenost.
M Avatar autora Michaela | 24.7.2020
Děkujeme moc za skvělé svatební oznámení, které je pro naši vatbu to "pravé ořechové", jak se říká. Mohu jen doporučit. Parádní komunikace, rychle zpracování a skvělé balení včetně detailů. ????????
K Avatar autora Kristýna | 9.7.2020
Nádherné zpracování svatebního oznámení. Ve skutečnosti vypadá ještě lépe! Skvělá a rychlá komunikace. Mockrát dekuji a bez debat všem doporučuji :)
I Avatar autora Ivana | 5.6.2020
Nádherné oznámení, rychlé doručení a skvělá komunikace. Moc děkuji a doporučuji všem:)
M Avatar autora Monika | 2.6.2020
Úžasně zpracované oznámení, skvělá komunikace a bleskové dodání ! Mohu jen doporučit????
S Avatar autora Sabina | 29.5.2020
Objednala jsem si svatební oznámení, jedine co muzu říct je perfektní, krásný papír úžasně to vypadá a za úžasnou cenu a rychlé dodání. Jsem z toho velice nadšena. Tak ještě jednou mockrát děkuji a vřele doporučuji ????
MH Avatar autora Michaela Holečko | 25.5.2020
Krásné plenky a rychlé dodání. Příjemná komunikace ????
L Avatar autora Lucka | 18.5.2020
Krasne a unikatni produkty/zbozi
Avatar autora Petra Červinková | 18.5.2020
Doporučuji! Nádherná práce, skvělá komunikace, rychlé dodání :)

Stránka 1 z 4 , položek celkem: 65

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.