Hodnocení obchodu

5,0 75 hodnocení
Přidat hodnocení
5
74x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
JH Avatar autora Jarmila Halamová | 16.9.2021
Skvělá domluva (měnili jsme písmo), nádherné oznámení, jmenovky... Prostě všechno. Velice kvalitní zpracování. Kdyby šlo, dám 10 **********
H Avatar autora Hana | 2.9.2021
Naprostá spokojenost, krásné zboží a rychlé odeslání. Moc děkuji
MB Avatar autora Michal Burget | 2.9.2021
Naprostá spokojenost s první objednávkou. Dokonalé zpracování a přístup. Mohu jen doporučit ????
L Avatar autora Lukáš | 24.8.2021
Perfektní!
S Avatar autora Sabina | 14.7.2021
Naprostá spokojenost - krásné provedení, super komunikace a konečná domluva, rychlé dodání, individuální přístup k přáním zákazníků. Určitě doporučuji! ♥
O Avatar autora Olga | 27.4.2021
Nádherné zpracování, rychlá komunikace, krásně zabaleno. Vybrali jsme si přesně to co nás vystihuje. Z celého srdce děkuji a všem doporučuji.
L Avatar autora Lucie | 23.4.2021
Skvělý obchod :) široká nabídka krásných a originálních oznámení, super kvalita papíru, tisku i obálek! Komunikace výborná, návrhy i odpovědi na dotazy zasílají bleskově, za týden od objednání jsem měla oznámení doma :)
B Avatar autora Bára | 8.4.2021
Děkujeme za krásné originální svatební oznámení! Komunikace výborná, dodání extra rychlé:) Můžeme vřele doporučit!!
V Avatar autora Veronika | 27.3.2021
Nejnádhernější design, jaký si dokážete představit. A ač se to už nezdá být možné, jsou oznámení v reálu ještě úžasnější než na obrázku. K tomu navíc příjemná komunikace, bleskové dodání a krásné balení. Nemohli jsme si vybrat lépe. Moc děkujeme a přejeme spoustu (zcela jistě) spokojených zákazníků! ????
M Avatar autora Michaela | 20.3.2021
Naprostá spokojenost! Nádherné svatebni oznámení a další svatebni pozvánky a kartičky. Skvělá komunikace a neuvěřitelná rychlost. Moc hezky zabalené. Určitě doporučuji!
M Avatar autora Martina | 19.2.2021
Moc děkujeme za velmi příjemnou spolupráci. Nechvávali jsme si udělat svatební oznámení, komunikace byla velmi rychlá, návrhy změn bleskově zapracovány a přístup velmi vstřícný. Balíček s pozvánkami dorazil velmi rychle, vše bylo krásně zabalené. Děkujeme moc!
K Avatar autora Katarína | 2.2.2021
Veľmi krásne oznámenia. Doručenie bolo veľmi rychle. Jednanie veľmi prijeme. Krásne zabalené. Prajem veľa šťastia do budúcna
L Avatar autora Lenka J. | 25.1.2021
Svatební oznámení je překrásné, zpracováni top????. Komunikaci take hodnotim velmi kladne, doruceni v nasem pripade bleskove. Dekuji, dekuji, dekuji
LH Avatar autora Leo Huang | 23.1.2021
Rozhodne doporucuji Zuzku na cokoliv, co je spojene se svatebni grafikou. My si u ni delali svatebni pozvanky a jsou bozi. Dekujeme Zuzce za super navrh, individualni pristup a velkou davku trpelivosti s nasimi neustalymi zmenami :-)
EU Avatar autora Eliška Uhrová | 21.1.2021
Dekujeme moc Zuze za perfektni a bleskovou komunikaci. Preklad do nemciny pro ni nebyl zadnym oriskem! Navrh oznameni prisel temer omazite! Moc mile jednani, krasne designy a spolehlivost to jsou hlavni prednosti zuzadesignstoru zarucujici kvalitu a spolehlive zakazniky. Zuzadesignstore davam 13 bodu z 10! Dekujeme! :-*
AC Avatar autora Andrea Ch. | 17.1.2021
Vše v naprostém pořádku a doporučuji. Objednávku jsem dělala dost pozdě a říkala si, buď se to stihne nebo ne. Vše nakonec proběhlo nečekaně rychle, komunikace úžasná, vyřízení bleskové, oznámení je krásné a krásně jednoduše zabalené. Rozhodně to nebyl náš poslední nákup.
LC Avatar autora Leona Chuchmová | 21.10.2020
Absolutní spokojenost! :-) oznámení překrásné, milé a rychlé jednání. Krásné zabalení balíčku + dárek, to byla jen třešnička na dortu. Moc děkujeme a určitě doporučujeme :)
MB Avatar autora Martin Brabec | 11.8.2020
Dne 10. 7. 2020 jsme měli náš velký den ????‍❤️‍????‍???????????????????????? Oslovili jsme ZuzaDesign a nemůžeme si na nic stěžovat. Komunikace byla příjemná a velice vstřícná. Dlouho jsem se nesetkal s tak pozitivním přístupem přesto, že se prováděla drobná změna po prvním návrhu. Nebyl žádný problém a vše, pozvánky, kartičky s veršem o darech, jmenovky na stoly, nálepky, obálky i program, přišlo v krásném balení a rychle. Měli jsme určitou představu a ta byla naprosto dokonale splněna ???????????? Doporučujeme všem a děkujeme ☺️????????????
DZ Avatar autora Dagmar Zdráhalová | 10.8.2020
Drobne obavy z online objednani svatebnich oznameni a doplnku byly naprosto zbytecne.Pani Zuza jednala velice vstricne a mela se mnou trpelivost.Jeji prace se libila mne i nastavajicimu.Timto velice dekuji.
K Avatar autora Karolína | 7.8.2020
Mnohokrát děkujeme! Objednali jsme pro synovce muchláčka a hryzátko. Obojí je moc krásné a kvalitní. Navíc velmi rychle dodáno. Určitě doporučujeme!

Stránka 1 z 4 , položek celkem: 75

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.